• Polročné prázdniny

          • Polročné prázdniny budú v piatok 4. februára 2022. Nástup do školy je v pondelok 7. februára 2022. Žiaci pri nástupe do školy predkladajú Vyhlásenie o bezpríznakovosti cez EDUPAGE alebo v tlačenej podobe.

          • Riaditeľské voľno

          •      Riaditeľstvo Základnej školy v Períne-Chyme oznamuje rodičom, že v piatok 21. januára 2022 bude riaditeľské voľno z prevádzkových dôvodov - prerušenie distribúcie elektriny na odbernom mieste Perín 145.

            Z tohto dôvodu bude zatvorená škola, nebude fungovať ŠKD ani jedáleň.

             

          • Základné informácie k návratu do škôl

          • V súvislosti s otváraním škôl a školských zariadení odo dňa 10. januára 2022 Vás chceme informovať, že základné školy budú fungovať naďalej podľa manuálu ŠKOLSKÝ SEMAFOR verzia 1.6.

            Školské aktivity podľa § 28 ods. 16, § 30 ods. 6 a § 33 ods. 12 školského zákona a krúžková činnosť sa vo všetkých školách a školských zariadeniach neuskutočňujú, avšak na základe uznesenia vlády zo dňa 7. januára 2022 bude v najbližších dňoch prijatá zmena nového COVID Automatu, od ktorého sa bude ďalej odvíjať aktualizácia manuálu ŠKOLSKÝ SEMAFOR. Ten bude upravovať režim vyššie uvedených aktivít, vrátane krúžkovej činnosti.

            Pri návrate do škôl žiaci musia predložiť "Vyhlásenie o bezpríznakovosti" (možnosť poslať cez Edupage alebo v tlačenej podobe)

            Pred návratom dô škôl sa dôrazne odporúča testovanie žiakov. Rodičia žiakov, ktorí si prevzali sady testov na domáce samotestovanie sú povinní škole hlásiť vykonanie testu!