• Prosím o spoluprácu rodičov, ktorí si prevzali AG samotesty na domáce použitie

          • Vážená pani riaditeľka, vážený pán riaditeľ,

            na základe údajov, ktoré ministerstvo školstva zbiera prostredníctvom online formuláru „Týždenné hlásenie škôl podľa ŠKOLSKÉHO SEMAFORA“, nebolo k 15.9.2021 zo strany Vašej školy vykázané realizovanie ani jedného testu žiakov samotestami, napriek tomu, že Vaša škola samotesty pre žiakov prebrala od okresného úradu v sídle kraja.

            Dovoľte nám touto cestou Vás požiadať, aby ste apelovali na rodičov žiakov, ktorí obdržali antigénové samotesty na domáce použitie, aby Vás informovali o pravidelnom vykonávaní samotestovania. Tento záväzok na seba rodičia prebrali podpisom preberacieho protokolu pri preberaní samotestov, v ktorom sa zaviazali, že testovanie budú vykonávať v pravidelných intervaloch a o každom vykonaní samotestovania budú pravidelne informovať školu.

            Zároveň by sme Vás chceli požiadať, aby ste prostredníctvom online formuláru „Týždenné hlásenie škôl podľa ŠKOLSKÉHO SEMAFORA“ (https://covid2021.iedu.skbezodkladne nahlásili počet vykonaných samotestov, ktorý Vám bol zo strany rodičov nahlásený od začiatku školského roka.

            Pokiaľ nedôjde k nahlasovaniu vykonaných samotestov žiakov Vašej školy, v najbližšom kole distribúcie samotestov nebude možné dodatočné samotesty pre žiakov Vašej školy distribuovať.

            Vopred ďakujem za Vašu pomoc, odpovede na otázky týkajúce sa realizácie samotestovania, ako aj návod na použitie samotestov v slovenskom jazyku nájdete na webstránke www.minedu.sk/skolsky-semafor.

            S pozdravom,

            Covid tím MŠVVaŠ SR

             

             

            Použitie antigénových testov nahlasujte cez EDUPAGE v deň použitia. Tí, ktorí ste už svoje deti testovali, môžete nahlásiť aj teraz.

            Postup: Prihlásiť sa cez rodičovské konto EDUPAGE, vybrať ŽIADOSTI/VYHLÁSENIA, kliknúť na Domáci AG samotest - oznámenie o použití. 

             

          • UPOZORNENIE

          • Rodič je povinný odhlásiť dieťa z obeda deň vopred, v prípade choroby, nečakanej udalosti ráno do 8,00 hod. na tel. č.  0911 529 324  alebo osobne u pani vedúcej školskej jedálne. Ak dieťa odhlásené nebude, za obed sa platí.